Register   Entry   Standing 
Tervetuloa Chain Gang-peliin!!
Mikä on "Chain gang"? Se on sumoon liittyvä peli, jota pelataan päivittäin turnauksen aikana. Tämä tarkoittaa, että sinun on "pakko" seurata turnausta. Sinun pitää rekisteröityä ennen jokaista turnausta, vaikka olisit ennenkin pelannut, sillä rekisteröityessäsi valitset vakiovalintasi, joka selitetään kohta mikäli jatkat lukemista….
Hyvä uutinen on, että sinun tarvitsee veikata vain yksi (1) voittaja joka päivä kaikista makuuchin ja juryon otteluista. Vain yksi siis, mutta se yksi voi olla kuka tahansa. Veikkauksesi voitti? Etenet päivään 2 ja veikkaat jälleen vain yhden voittajan. Se voi olla sama rikishi tai joku muu. Veikkasit väärin? No, se oli elämäsi lyhyin peli, koska PUTOSIT jatkosta!! Ei kolmea yritystä, ei keltaista korttia, ei "anna mää koitan viälä uudestaa!"…se tie kuljettiin loppuun. Viimeisenä terveenä seisova ihminen voittaa pelin. Peli voi teoriassa päättyä jo esim. 6. Päivänä, mutta mitäpä siitä? Palkinto? Avaimenperä tietysti…
Ennen turnauksen alkua sinun tarvitsee valita kaksi vakiovalintaa varamiehiksi niiden päivien varalle, jolloin et pelaa. Nämä kaksi varamiestä ovat pysyviä, etkä voi muuttaa niitä turnauksen aikana. Varamiehen arvo voi olla sekiwakesta juryon pohjalle. Voit käyttää varamiestä korkeintaan viisi kertaa turnauksen aikana ja vain kolmena päivänä peräkkäin. Tosin emme usko, että pääset kovin pitkälle käyttämällä runsaasti varamiestä tässä pelissä. Syy miksi käytössä on kaksi varamiestä on KYUJO (mahdollinen loukkaantuminen). Jos 1. Varamiehesi loukkaantuu eikä osallistu otteluun, toinen varamies astuu hönen sumosukkiinsa ja ottaa loukkaantuneen varamiehen tehtävän kontolleen. TÄRKEÄÄ!! Et voi voittaa TAI hävitä fusensholla eli jos veikkaamasi rikishi on osallisena luovutusvoittoon (joko voittavana tai häviävänä osapuolena), varamiehesi työllistyy välittömästi. Tämä siksi, ettei yksikään pelaaja saisi perusteetonta etua aikavyöhykeongelman vuoksi, kuten on tapahtunut aikaisemmissa turnauksissa. Siinä hyvin epätodennäköisessä tapauksessa, että myös varamiehesi on samana päivänä osallisena luovutusvoittoon, olet paahdettu leivänpaahtimessa rapeaksi ja kuumaksi elottomaksi möhkäleeksi ja turnauksesi loppuu kuin seinään………parasta on että pidät silmällä mahdollisia loukkaantumisia ja reagoit ajoissa parhaaksi katsomallasi tavalla! Tie-breaker: voittaja on pelaaja, joka on käyttänyt keskimäärin alempiarvoisempia rikishejä veikkauksissaan.
Rekisteröidy!! Jos et rekisteröidy et pysty valitsemaan vakiovalintojasi (varamiehiä siis). Turnauksen aikana ei lähetetä meilejä – sinun on vierailtava sivuillamme kyetäksesi seuraamaan ketkä ovat vielä mukana ja ketkä murjottavat jo siellä leivänpaahtimessa hiiltynein silmin.
Onnea matkaan!!!